Followers

Thursday, 6 June 2013

Akhirnya......thanks Kathy..:)

Hai...:)
Da pukul 3.02 pagi..patutla mata da pedih..hihi..K la sebenarnya Reen bukanla nk story ape pun..just nk bagitahu..setelah sekian lama Reen mencari2 tutorial untuk "mencantikkan kotak komen" tu..akhirnya Reen berjaya juga menemui..Tu pun setelah terlihat kotak komen di blog Kathy Rbain  ..terus hati Reen tertarik..hihi..
Dan disebabkan da terpikat..so Reen pun pe lg..dropkan msg kt chat box beliau dan memohon tunjuk ajar dr beliau untuk buat kotak komen mcm beliau punye tu..hihi..
Kepada sahabat blogger Reen yg baik hati nie..terima kasih banyak2 Reen ucapkan sbb sudi ajar Reen walaupun ketika tutorial tu ditaip..Kathy dlm keadaan yg kurang sihat..smoga slpas nie Kathy dan family akn dikurniakan kesihatan yg lebih baik nnt..sayang Kathy ketat2..hikhikk.. ;)
Okla..kalau nak tau..niela rupa kotak komen Reen yg telah Reen edit hasil tunjuk ajar dr sahabat Reen nie..hihi..ala biasa je..menarik dan comel lg Pn kathy punye kotak komen tu..tp bolehlaa..kan..hihi...

 

Dan untuk pengetahuan ..Reen buat tutorial nie mengikut TUTORIAL INI..
walaupun tutorial nie agak remeh sikit..tp berkat kesabaran Reen..akhirnya Reen berjaya juga...hihi..

2 comments

6 June 2013 at 14:26

ok sis...terbaik..sis buat pun cantik...

6 June 2013 at 14:41

@Kathy Rbain
hihi..alhamdulillah..semua nie berkat dr hasil tunjuk ajar Kathy juga..:)

Post a Comment