Followers

Thursday, 7 March 2013

Alhamdulillah da capai 100..hihi~

 
#geledah gambar nie dr koleksi GOoGLE..hikhik#

hai...
Nampaknye..berkat kerajinan Reen menjoinkan diri dlm segmen2 menambah follower yg dibuat oleh teman2 blogger Reen kan..dah ade peningkatan yg menggembirakan dan memuaskan hati nie..Macam petang nie aje..bilangan follower Reen da berjaya melepasi angka 100 orang..da skang da ade 101..hihii...
Walaupun jumlah tu biase je..tp bg Reen sendiri..apatah lg orang yg sangat baru ataupun istilahnye newbie ..(betul ker..hentam jela ye..hikhikk..)dlm dunie blogger nie..tapi bg Reen ,syukur dan happy sesangat..yela br bulan 2 tahun nie..(februari 2013) Reen baru layan blog nie..selama nie memang terus terang Reen ..Reen tak pernah pun melibatkan diri dlm dunie nie tau..heeee..
Apepun pas nie Reen hrp akn dtg akn bertambah lagi rakan2 blog Reen..bertambah erat lagi jalinan ukhuwah silaturahim sesama rakan2 yg lain..dan yg pastinya..akan bertambah juga ilmu2 yg bermanafaat untuk Reen ikuti nnt...
Dan untuk hamba Allah tu yg bernama  faizul fadzullah nie..terima kasih yg tak terhingga buat beliau..kerana telah menjadi follower Reen yg ke 100 tu..dan juga terima kasih jugak untuk SEMUA kawan2 reen yg sudi jd sahabat/follower blog reen nie ya!!

Dan ape kate jom ramai2 kite terjah blog beliau yg sangat simple..tp menarik nie..ok..
malas nak cari blognye?xpe.. tekan je kat sini ..ok..hihii~


** pasnie Reen nk join segmen2 lain pulak laa..hihii..^_^ **

15 comments

7 March 2013 at 18:58

Wah..tahniah kak..InsyaAllah makin meningkat nanti. Nanti saya nak pergi terjah blognya.

7 March 2013 at 20:21

tahniah2.. hehehehe... =)

7 March 2013 at 20:47

hihi.alhamdulilah la Nurul..thanks ya!:):)

7 March 2013 at 20:48

hihhi..thanks juga Jannah..^_^

7 March 2013 at 20:48

tahniak akak. =)

7 March 2013 at 20:52

hihi..terima kasih dik Choi Minho..:D

7 March 2013 at 21:07

Tahniah dik...cik akak pun cam adik juga dulu...:)..berusaha insyaALLAH ada hasilnya dear :)

7 March 2013 at 21:36

tahniah.....& selamat berblogging :)

7 March 2013 at 21:58

thanks Nao Mei dan Nor Aznida..hihii..:) :D

7 March 2013 at 23:13

wah!!!tahniah!!!rajin pasti ade ganjarannya...tahniah for lucky number 100....huhuhuhh!!!!

7 March 2013 at 23:41

hihii..thanks P#eoniX..pas nie nk merajin2 kan diri lg..hihii..:D

8 March 2013 at 08:28

seronoknya kita baru berapa tapi kena rajin lagi nie heheheheh

8 March 2013 at 10:39

hihii..xpe Firah..akk pun baru jugak mcm Firah..lame2 nnt bertambah..hihi~:)

8 March 2013 at 11:33

tahniah...

takpe sikit2 lama2 jadi bukit...

slamat berblogging =)

8 March 2013 at 11:58

hihi..alhamdulillah..thanks Nory..:)

Post a Comment