Followers

Tuesday, 5 March 2013

Blog saya direview....hihi~



Hai..:) 
Beberapa hari nie..Reen rajin join segmen..dan segmen yg reen join tu selalunya segmen yg berkaitan dgn menambah dan meningkatkan follower laa..maklumla nk menambah kan lg bilangan kwn 2 blog reen seramai yg boleh..hihii...

So,,bile da join segmen tu..Reen pun ape lg..terusla memulakan langkah2 awal untk mengenali dan menambahkan senarai follower2 Reen nie dgn menerjah blog peserta2 lain..Dan alhamdulillah..nmpaknye ade peningkatan yg memberangsangkan pd blog Reen nie..kwn2 da mkin bertambah..tu yg syok..hikhikk...Tapi tulah..niat Reen join segmen2 mcm nie untuk tambah kwn baru dan mengeratkan silaturahim sesame blogger..so..bile Reen da follow satu2 blog tu..Reen xdela nk tgok sgt yg Reen nie follower depa yg ke berapa..hihii..Then..bile reen bace kt reading list Reen tu..adela plak entry nie yg mengatakan Reen adalah followernye yg ke1313.. dan disebabkan itu blog Reen nie telah direview oleh beliau...hihii..nak tau sape insan yg baik hati tu??jengg..jenggg...beliau adalah adik +Nurul Aini ..thanks byk2 ye dik..terharu dan happy sangat2..hihikk..
 Nak tau kisah nie lebih lanjut..baca entry ini ok...

*memang  x sangke sgt2..selalu bace kisah blogger lain je yg blognye di review..hihiik..alhamdulillah rezeki..disebabkan blog Reen da direview oleh adik Nurul Aini nie..secara tak langsung telah menambahkan lg bilangan rakan2 follower Reen yg telah membaca entry adik Nurul nie..terima kasih banyak2 pd semua ya...:) :)

10 comments

5 March 2013 at 16:13

wah congrats kak... semoga lebih maju jaya lagi di masa akan datang...

5 March 2013 at 16:53

hihi..thanks Farah..mudah2an..moga Farah pun begitu juga nnt k..:) :)

5 March 2013 at 16:56

Tahniah akak kene review~ ^^ best kan bila kena review., hhehe

5 March 2013 at 18:52

singgah

5 March 2013 at 19:08

hihii..thanks Lissa..tulaa..best sgt2..mmg akk pun x sngke..maklumla join blogger nie pun br awal bln 2 ritu..hihii..:)

5 March 2013 at 19:12

Terima kasih juga pada akak yang sudi singgah dan follow blog saya..hehe..terharu juga saya baca post akak ni. Sama-sama kak, semoga terus berjaya. ^___^

5 March 2013 at 19:14

reen.. blog lama awat? apa sudah jadi? cer citer.. cer citer.. heee..

5 March 2013 at 19:43

sama2 dear..in shaa allah..mdh2an kite semua juga akn dpt menjalinkan silaturahim sesama kita dgn lebih erat lg nanti..:)

5 March 2013 at 19:45

Tenku..blog dulu tu Reen delete sbb ms tukan baru2 nk belajar buat blog..hihii..edit sane sini..nk kasi cntik la kununnye..last2 terus tunggang langgang..tu yg wat baru tu..hikhikk..:D

5 March 2013 at 20:00

mimbar kata..thanks ya singgah sini..:)

Post a Comment