Followers

Thursday, 25 July 2013

5 tanda bakal lahirkan anak lelaki

Hai..:)
Selamat pagi dan selamat berpuasa untuk hari ini ye..hihi~
Pagi nie tibe2 hati Reen nie rasa rajin pulak nak update entry..walaupun pada mulanya Reen sendiri tengah terfikir ape cerita nak nak dijadikan en3 nie..tapi hati tu tetap bersemangat nak update en3 jugak..(Cewahh..ye ye jekan..) hihi~
Tengah2 Reen sibuk duk memikir smbil baca news kt Mylaunchpad.com nie..tibe2 Reen terbacala pulak satu artikel yg sangat menarik..dan apa lagi Reen pun 
terusla berhasrat nak kongsikan juga bersama rakan2 blogger yg lain dan mereka2 yg sudi membaca en3 nie..nak tau pasal ape?Haaa...jom baca ye...hihi~
PINJAM PIC BABY COMEL NIE DARI PAKCIK GOOGLE..HIHI
Sekiranya anda adalah seorang ibu atau bakal menjadi ibu..Pasti hati akan tertanya2 apa agaknya jantina anak yg ada dalam kandungan tu kan..hihi..Yela..walaupun sekarang nie zaman da canggih..da ada mesin scan 4D yg boleh nampak dengan jelas keadaan dan jantina bayi tu..tapi bukan semuanya tepat..betul tak..So..kt sini ada beberapa tips untuk ketahui jantina anak yg dikandungkan tu..

10 comments

25 July 2013 at 09:57

fae prefer first anak nanti to be anak lelaki ^^

25 July 2013 at 10:00

@Nurfaezah Abdullah hihi..In shaa Allah..Fae..:)

25 July 2013 at 11:25

insyallah lau ada rezeki dpt anak lagi..nak tgk betul ke idok ramalan ni hehe thx sharing

25 July 2013 at 14:30

perkongsian yang sangat baik ni..

25 July 2013 at 14:57

kalau boleh nak first lelaki..hehe..sekurang2nya dah ada pewaris keluarga kan.. :)

25 July 2013 at 15:32

@el hihi..tu la El..Reen pun kalau ade rezeki lg nk tgok jugak betul ke x..hihi~

25 July 2013 at 15:33

@Kathy Rbain hihi..sharing is caring..kan..:)

25 July 2013 at 15:33

@Sya Mimie In Shaa Allah Mimie..ade rezeki ank lelaki tu nnt..hihi~

29 July 2013 at 02:36

yeke ??? serious baru tahu.. thanks sharing :) acik pon suka kalau dapat anak lelaki, anak perempuan pon okeuy

30 July 2013 at 18:46

@Aku Penghibur hihi..welcome acik..ha ah..lelaki @ perempuan janji sihat..:) :)

Post a Comment