Followers

Sunday, 5 May 2013

Al kisahnya....PILIHANRAYA dan HARI RAYA..

Hai..:)
pinjam gambar tok Google..hihi~
Diam tak diam besok da tiba masanya untuk semua rakyat Malaysia mengundi..kan..hihi..
Tapi yg sedihnya..tahun nie Reen tak dapat mengundi..sebabnya Reen da isi borang untuk daftar sebagai pengundi..dan borang tu pulak diserahkan pada kawan suami Reen..tapi bile Reen nak check status Reen kt laman web SPR tu..keputusannya sangat mengecewakan..da banyak kali check..tetap jawapan yg sama..RECORD NOT FOUND ..atau lebih mudah lagi..name Reen tiada dalam rekod..huhuu~Memang terkilan sangat..tapi nak buat macamane..mungkin rezeki Reen nk mengundi 5 tahun akan dtg nanti..
Reen pun tak taula sbb ape name Reen tiada dlm rekod..sbb suami dan adik ipar Reen pun sama daftar ngn Reen..tapi name diorang ade pulak..hai..kenapela ye..hurmm~
Lupakan kisah tu..beralih plak kt kisah anak2 Reen mengenai PILIHANRAYA nie...bile mereka dengar je pasal nie..terus sibuk diorg tanye kt Reen.."ibu..esok kite raye ye..bestnyee.."..puas Reen explainkan kt mereka nie pasal RAYA dan PILIHANRAYA..tapi diorg tetap igt nak sambut raye...lg la malam sebelum nie kt kampung Reen ade bakar mercun..lglaa semangat anak2 Reen ingat nak sambut raye...ekekekekeke~
alahai....
Ikut suke kamula anak2..da besar nnt pasti kamu akan paham nanti..hihi~

6 comments

5 May 2013 at 14:49

Tak pe. 5 tahun lagi boleh la tu mengundi.. Hehe

6 May 2013 at 14:28

kalau takda nama,try lagi daftar baru sis..sayang kan tak keluar mengundi..

7 May 2013 at 14:11

hihi..In shaa Allah Haizam..mudah2an ade rezeki nnt akn dtg..:))

7 May 2013 at 14:12

Kathy..tula..in shaa Allah akn dtg sis daftar awal2..:))

10 May 2013 at 20:50

Assalamualaikum , tahniah anda telah menang GA ini : http://missikushi.blogspot.com/2013/04/pemenang-1st-giveaway-by-izah-ecah.html . Saya sebagai sponsor still tunggu detail daripada awak , sekiranya ada FB sila IM saya : http://www.facebook.com/nurfarahiazliana dan beritahu awak pengguna maxis / celcom or apa sahaja -.- Maaf mengganggu . Tolong balas secepatnya .

11 May 2013 at 00:40

Alhamdulillah..betul ke nie..hihi..papepun.thanks dear:)

Post a Comment