Followers

Tuesday, 14 May 2013

selamat tinggal SHARPku..dan selamat datang my new Toshiba...:)

 
Hai..:)
Diam x diam..da lebih 5tahun benda tu berkhidmat dengan Reen..dan sepanjang tempoh tu jugala..da banyak kali benda tu buat hal..hingga terpaksa direpair..
Tapi..
adakalanya..oleh kerana da lame benda tu Reen gune..so ade ketikanya bile ia da mula buat hal..Reen boleh repair sendiri..da x payah nak hantar2 bengkel lg..
Tapi..semalam kali terakhir benda tu memberikan perkhidmatannya pada family Reen..memang sebelum tu ia da buat hal lagi..tapi bila Reen cuit je tempat yg bermasalah tu..ia akn ok lagi..tapi semalam..terus tao ok2..hurmmm..
Nampaknya memandangkan benda tu da rosak terus..dan memandangkan juga benda tu penting bg family Reen..
maka setelah mencapai kata sepakat dgn hubby Reen..kami telah menggantikannya dengan yg baru...
Dan yg lama tu..walaupun sayang..sbb da lame gunekan..tp kalau da rosak..buat ape nak simpan lagi..
Dan malam nie td..pengganti benda tu da sampai..dan yg lame tu Reen beri pd orang yg hantar barang tu td..sbb dia kate nk cube repair..dan kalo berjaya direpair..maka jadilah ianya milik orang tu...
Selamat tinggal SHARP ku....dan untuk MB saya yg baru.selamat datang toshiba..semoga perkhidmatanmu memuaskan hati kami nnt...hihi..
 
#Jengg..jengg..jenggg..inilah dia benda baru Reen tu..MESIN BASUH..hihihi#

13 comments

14 May 2013 at 00:41

Lps ni mesti rajin basuh kan..hehe
Btw, nice to see your blog, i'm just started in blogging, please visit mine too. :)

http://insanbiasabiasa.blogspot.com

14 May 2013 at 00:48

Waaaaaa.
Alhamdulillah.
Walaupun sharp pergi meninggal Reen, tapi Alhamdulillah ada pengganti yang lebih baik in shaa Allah.
Sharp kata, 'kenang daku dalam doamu'.

14 May 2013 at 01:39

kene la kluar duit lagi, hihihi

14 May 2013 at 02:01

hihi..tula Teena..ade semangat nk membasuh nnt..hihi..btw..thanks sudi dtg blog sy ye..in shaa Allah sy lawat awak juga nnt..:)

14 May 2013 at 02:02

hihi..yela Nies..Sharp tetap dlm doaku..ekekee~..

14 May 2013 at 02:03

tula Asyraff..ape nk buat kan..terpaksela jugak..hihihi~

14 May 2013 at 07:43

wahhh cantiknya mesin basuh pink ni....

14 May 2013 at 10:32

patah tummbuh hilang berganti :) heehehe

14 May 2013 at 10:35

patah tummbuh hilang berganti :) heehehe

14 May 2013 at 13:27

heheheheheh....moga yang ini menjalankan tugas lebih cemerlang ye sis?

14 May 2013 at 15:26

hihi..tula Mia..husband akk x tgok2..main beli je..katenye die tgok dr kotak je dan tnye kt tokey kdai tu..smpai je umh..bukak2...pink kalerr..hikhikk~

14 May 2013 at 15:27

hihi..tul tu Aku penghibur..kalo x berganti alamatnye susahla nk wat keje imh pas nie..hihi~

14 May 2013 at 15:28

hihi..mdh2an cmtu nnt Kathy..:))

Post a Comment