Followers

Wednesday, 15 May 2013

Alhamdulillah..merasa jugak..hihi~

 
Hai..:)
Selamat petang..
Alhamdulillah..setelah cuaca yg panas membahang sejak beberapa minggu nie..nampaknya hari nie Allah turunkan hujan rahmatNya ..terasa sejuk dan nyamannya..hihi..Tapi sebenarnya petang nie Reen bukan nak story pasal cuaca lg..Tapi just nak kongsi perasaan happy Reen pd hari nie..hihi..nak tau sbb apa Reen happy??hahahaa..sbb nya Reen telah berjaya memenangi hadiah dr segmen yg Reen da join selama nie..hihii..
Walaupun Reen just menang top up rm5..tp seronok yg tak terkata..*cewahh* maklumla top up free lagi tu..mstila seronok..ye tak..Memang tak sangke dan tak harap sgt pun nk menang..sbb bg Reen join segmen nie semua just untuk suka2..dan mengeratkan silaturahim antara rakan2 blogger Reen..tapi da ade rezeki..syukur sangat2...
Sebenarnya da 2 kali Reen menang top up rm5 nie..satu dr segmen yg Reen da tak ingat da segmen apa..yg nie da lame jugak Reen menang..dan yg terbaru nie Reen menang segmen tu dr segmen yg  I N I..
Baru je td Reen claim hadiahnye tu...
Oklah dan buat sponsor hadiah yg Reen da dpt nie iaitu adik ANa Ahmad  dan juga adik Faei..terima kasih banyak2 akak ucapkan atas hadiah tu ye....:))

8 comments

15 May 2013 at 16:58

Wah untung la. Rezeki. Kita tak pernah pun menang walaupun dah beriban join GA. hehe

15 May 2013 at 17:13

hihi..alhamdulillah..tula x sngke jugak akk dpt..hihi~

15 May 2013 at 17:36

rzki tu..wah..!! tahniah!!

15 May 2013 at 17:54

hihi..alhamdulillah Noor..thanks ya!:)

19 May 2013 at 11:02

rezekkii ni tahniahhh :)

- Admins blog 3 dalam 1
http://blog3dalam1.blogspot.com/

19 May 2013 at 11:41

@Monyet Rimau Tula admin..mmg x pnh jangke pun nk dpt..hihi..Alhamdulillah..:)

19 May 2013 at 11:41

@Monyet Rimau Tula admin..mmg x pnh jangke pun nk dpt..hihi..Alhamdulillah..:)

25 May 2013 at 18:06

jemput join :) http://weeweennie-story-of-life.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra.html

Post a Comment