Followers

Wednesday, 10 April 2013

boleh tolong saya tak??please...:(

Assalammualaikum..
Hai..selamat petang..da berape hari Reen tak update n3 kt blog nie..Sebenarnye bukan sebab Reen tak de idea nak update ape..tapi Reen sibuk sikit...
Sibuk dok edit blog nie..Kalau ade kawan2 yg perasan..msti nmpak kan blog Reen nie da lain..
Tapi tulah..Reen nak tanya pd kawan2 blogger Reen yg ade pengalaman dalam bab2 edit nielaa..harap2 ada kawan2 yg sudi bantu Reen nnt ye!
Mule2 Reen nak tanyela.. kenape bile Reen nk edit template Reen..mase kite klik kt EDIT HMTL tu.. akan keluar code mcm nie..
 
tak same macam kod yg selalu kite gune tu kan..selalu kode die mcm nie kan..


huhu..pening da kepale Reen..tak tau sebab pe jadi macam tu..adakah sebab Reen da byk kali main edit2 template nie ker..hurmmmm..

Reen harap kalian ada yg sudi bantu Reen beri penjelasan dan penyelesaian untuk masalah Reen nie ye..
Terima kasih buat kalian semua nanti...    

19 comments

10 April 2013 at 17:38

Wajah je lain. Isinya tetap sama. I think ;)

10 April 2013 at 17:42

ye ker Alien..tapi code yg nie susah nk gune..dan nk edit..akak x phm..hihi..selalu gune kod yg satu lg tu..tp tibe2 ari nie da jd kod tu...

10 April 2013 at 17:51

Assalamualaikum. awak ada ubah apapa2 ke?

10 April 2013 at 17:59

Sheila..memang 2,3 ari nie akk ade edit2 kt template tu..tp ikut tuto kt google..hihi..ade yg menjadi..ade yg x..knape..hihi

10 April 2013 at 18:00

lupe pulak nak jawab salam..waalaikumsalam..ngeee~

10 April 2013 at 18:03

Ohh..interface baru ini kak. Google blogger dah upgrade. Akak just klik tanda hitam kecil tu..nanti keluar isi-isinya macam dulu2 tu..hehe.

10 April 2013 at 18:10

dowhh..ye ke Nurul..laa..mati2 akk igtkan sbb akk gatal sangat dok edit2 template tu..patutlaa da tukar template banyak kali pun still the same..huhu..thanks a lot ye dik..hihi:)

10 April 2013 at 18:20

cuba pi sembangcyber.com.tuan pnya blog ada cerit pasal ni, sy nak terangkan pun tak reti..hheh..:)-

10 April 2013 at 18:22

ok..nnt akk cube terjah..thanks banyak2 ye Cik Matahariku..:))

10 April 2013 at 18:29

A'ah kak..hehe..dah di upgrade..Baru saya ingat nak buat entry pasal benda ni. Sama-sama kak. ^___^

10 April 2013 at 18:38

dEAR..kalau nk design blog gune new interfece nie..mcmane..contoh mcm nk masukkan schrollbar ke..icon kt bloglist ke..mcm2 lg laa untuk kasi blog menarik..hihi~

10 April 2013 at 20:18

Baru tahu, dah bertukar wajah ke .. err dh lama tak edit blog

10 April 2013 at 20:20

Kunjungan malam buat sahabat blogger, dan tidak lupa Join, kalau ada waktu luang sempatkan singgah di blog saya, dan jangan lupa Join balik, Terimakasih.

10 April 2013 at 20:32

pelik tul..saya tak pernah alami ni,..mg berjaya selesaikannya..

10 April 2013 at 23:43

terima kasih M.Sofyan sebab sudi berkunjung..nnt sy singgah blog kamu pula ya..:))

10 April 2013 at 23:43

Aein..tula..yg baru nie susah sikitla..x phm..huhuu~

10 April 2013 at 23:44

Izan ..tulah..Reen baru ari nie jumpe kod mcm tu..semalam msih yg lame lg..thanks Izan..:))

11 April 2013 at 16:19

baru perasan smlm yg blogger dh update interface utk bhgian template...

awal2 rasa blurr tp bila dh faham, rasa mcm best la pula. rasanya lg senang compare yg dulu

tekan arrow utk dia maximize code yg tersembunyi

blog1 utk tgk keselurahan code template

11 April 2013 at 19:15

tulah.. kopi..yg baru nie lg senang nak adjust rasenye..hihi..kene rajin belek2 baru paham..:))

Post a Comment