Followers

Tuesday, 30 April 2013

Kenapa..mengapa..dan bagaimana??


pic:Mr GOOGLE#

Hai.:)
Wahh,,penuh persoalan entry Reen pepetang hari nie kan..hihi~
Ape benda yg banyak sangat persoalannye tu ye..
Hehehee..

Sebenarnya bukan masalah serius dan sadis pun..
Cume sedikit masalah mengenai blog Reen nie..
Maklumla..orang kampung baru nk belaja blogging2..hihi
Tulah..KENAPA DAN MENGAPA ye..kalau kalian perasanla ,
blog Reen nie,bile dischroll ke bawah..sebahagian dr bahagian atas.dekat2 header Reen
tu..die x fixed..maksudnye die bergerak sekali..
tapi yg atas je..yg bahagian bawah ok..da ngam..hihi..
macamane nk betulkan ye..
Hurmmm~
Pastuh plak..kt bahagian komen Reen..Reen da cube nak letak border..
Hihi..saje je..bia nampak lebih kemas dan teraturla..kononnye..   ngee~
Puas da ikut tuto tu..tuto nie..tp x menjadi jugak..
Ada sape2 yg sudi bantu Reen x..
sbb Reen tau ramai kawan2 blog Reen yg expert kan,
bab edit mengedit blog nie..hihi~
Kalau sudi..tolong ye...
Terima kasih banyak2 Reen ucapkan..:)

8 comments

1 May 2013 at 11:03

Kadang2 gerak tu sebab penggunaan gadget yg banyak. Kalau nak senang guna template simple. Tak pun, kalau nak yang cantik, boleh guna template washed denim :)

1 May 2013 at 16:34

header tu nawwar tgk oke je? tak bergerak pun. kalau komen box tu nawwar pun tak pandai. hehe

2 May 2013 at 12:03

Ohh..ye ker..hihi..thanks dear 4 info..:)

2 May 2013 at 12:06

Nawwar..akk gune background yg nie mmg x nmpak sgt..tp kalau akk try tukar background lain tu yg problem tu..hihi~
Tula..akk pun pening psl komen box nie..hihi~

2 May 2013 at 14:39

ye..kathy pun tgk ok je..

2 May 2013 at 16:23

Kathy..kalo akk cube tukar background lain..contoh backgroung dr dotty dot dot tu ker..blogaholic ke..mmg nmpak ..hihi~

2 May 2013 at 18:14

kalau akak adjust guna photoscape jea syg.. akak resize kan dia ikut ukuran border blog ni.. he2

2 May 2013 at 18:24

Owh..cmtu ye..nnt akak try ..thanks dear 4 sharing..:))

Post a Comment