Followers

Sunday, 7 April 2013

My hero..da 8 tahun..:)

Hai..:))
Semalam..pada tarikh  5 april 2013..diam tak diam..da genap 8tahun usia hero Reen yg sulung..hihi.sebenarnye malam semalam jugak nk taip entry pasal nie..tp tulaa..si kecik Reen pulak tak bg peluang untuk ibunye mengadap dan mengupdates en3 kt blog nie..hihi..Die da meragam nak tido malam tadi...
Dan selalunye kalo die nak tido memang dideranye Reen suruh masuk bilik tido sekali ngan die..Ape nak buat..niat asal nak tidokannye dulu..then bile line da clear baru nk hadap laptop nie..hihi..tapi rupenye dgn Reen sekali tertido..kikikiii..Malam nie pulak moodnye baik..tak banyak songeh..tengah2 layan cite hantu hindustan td tau2 da tido je depan tv...tu yg leh bukak blog malam nie...hihii
Ehh..nie Reen nak taip en3 psl adik ker abangnye nie..hihi..okla teruskan citer pasal abangnye td ye..Actually..memang Reen my hubby memang tak belikan ape2 hadiah pun untuk bujang  Reen nie..sbb bukan pe..tkut adik2 nye kecik hati nnt..maklumla..budak2 nie memang payah nak paham kalau kite terangkan sebab2 sesuatu perkara tu kan.so jalan terbaik untuk adil pd anak2..Reen tak belikan ape2..tunggu hujung tahun sekali sebab hujung tahun besday masing2 da lepas..so bolehla belikan semua sekali..hihihii..
Tapi..walaupun tak belikan ape2 hadiah..ayahnye tetap jugak belikan kek walaupun simple dan cukup2 untuk satu family makan je..tapi da cukup buat si bujang Reen tu tersenyum lebar...hihi..
kek yg simple..namun tetap istimewa buat my hero..:))

niela die..tuan punye besdayy..:)) 
 
masa untuk potong kek..:))
 Time nie tak dapat nak snap pic adik2 nye da..masing2 da tak sabar nak makan kek abangnye tu..hihi..

Dan teristimewa buat anak ibu dan ayah yg tersayang ini..MOHAMAD AZRI..Ibu..ayah..kakak..abang cik dan adik nak ucapkan SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN buatmu..kami akan sentiasa mendoakan kejayaan..kebahagiaan dan juga kesejahteraan hidup abang selalu..Dan semoga abang menjadi anak yg soleh kelak....Kami sayang sesangat kt abang sampai syurga..in shaa Allah...:))

4 comments

7 April 2013 at 01:39

Hapi Bday untuk hero reen tu...bujang dah anak reen..hihi...cik akak tetap juga single..hihi

7 April 2013 at 12:25

Happy bday abg kacak :)

8 April 2013 at 22:59

@Nao Mei hihi..terima kasih cik akak..xpe..single pun janj bahagia kan..:))

8 April 2013 at 22:59

@aein safinah
thanks Aein..:))

Post a Comment