Followers

Thursday, 11 April 2013

Ohhh..baru saya tau........:)

Assalammualaikum...hai..selamat malam..:))

#gambar rembat dari pak GoOgLE..hihi

Siang td..Reen ade cite psl masalah yg Reen hadapi pd blog Reen..iaitu template blog Reen da berubah..hihi..ala yg kt En3 nie.. dan nampaknye ramai kawan2 Reen yg sudi komen dan bg pendapat serta cadangan tentang masalah Reen tu..thanks bebanyak ye semua..sayang korang ketat2..hikhikk..
Mule2..mase Reen da gatal tangan nak main edit2 pagi tadi.( maklumle..teringin jugak nak ade blog yg "sedap mate memandang"..hihi..Reen konfius jugak..apesal mase bukak kt edit HTML template tu..code yg diedit dan ditambah tu da berubah..dlm hati Reen mulela berkate"alamak!!pesal pulak jd mcm nie..ape sbb asik edit2 template nie ker..jadi mcm tu?"hihi..alahai..punyela risau hati nie..yela..Reen kan baru je nak mengenal2 dunia blogger nie..so nak kasi blog tu menarik sikit..Reen pun mulela selongkar kat GOOGLE..amik tuto tu,tuto nie dan praktikkan kt blog Reen..tapi tula..ade je yg tak kena kt hati Reen nie bile tgok blog sendiri..*kes tak konfident la nie..hihi...
Then,,Reen tergerak pulak hati nak taip en3 psl nie..dan mintak pandangan dan bantuan dr kwn2 Reen yg lain..dan syukurlah..Reen da tau ape masalahnye..dan puncanya adalah kerana.INTERFACE GOOGLE  nie yang da berubah rupenye..alahaii..mati2 la Reen ingatkan template Reen yg masalah dan tak boleh nk ubahsuai blog lagi..hihi..Dan gara2 masalah nielaa..Reen da hampir2 putus asa..sebab da banyak kali tukar template,da buat blog baru..tp bile nk edit..masalah tu tetap same..huhu..Dan sebab tu jugaklah..Reen da hampir2 nak tutup terus blog Reen nie..nasib baik le Reen tulis en3 psl tu td..kalau tak memang tak tahule nak buat ape da..
So gitule kisahnye...hihi..BARU SAYA TAU!!!kikikiii~

#malu bertanye sesat jalankan..so Reen tak nak sesat..sbb tu Reen beranikan jugak hati nie nak tanye kt kengkawan semue..hihiii~

5 comments

11 April 2013 at 00:33

Hehe..sampai nak tutup blog akak? Ehh..jangan..nanti rindulah nak komen blog akak ni..betul2..malu bertanya sesat jalan..setuju!. ^_________^

11 April 2013 at 00:47

hihi..tulaa..memang da give up td..nsib baik Aini cepat bg info td..hihi..thanks ye dear..akk pun rindu jugak nnt da bace en3 Aini dan kwn2 lain...

11 April 2013 at 11:25

Haha. Sy pon pening gak mula2 tengok interface google yg baru tu. tp now, dh oke.

11 April 2013 at 16:09

hihi..akk pun same Aein..tp da lame2 baru leh phm sikit2..hiihi~

11 April 2013 at 21:49

cik akak lagi tak ambil tahu sangat dengan kodding tu dear.,..tak reti cik akak...huhu

Post a Comment