Biasanya..kalau lepas kite makan lobster @ udang kara..kulitnya mesti dibuangkan..yelaa,da kulit sape yg nak makan betul x??hihiii...
Tapi..lain orang lain ragamnye..di Taiwan..seorang chef masakan..yg sememangnye seorang yg berbakat dan kreatif..telah menggunakan kulit lobster tu untuk menghasilkan sesuatu yg sangat unik.. dan ternyata hasil kekreatifan beliau telah membuktikan bahawa bahan yg selamanya dipandang "enteng" oleh sesiapa pun..kalau kena dgn gayenye..bleh menjadi sesuatu yg sangat menarik..
Dan nak tau apa yg beliau telah lakukan dengan kulit lobste tu??hihii..nielah die...
menarikkan??kalau Reen..alamatnye isi licin..kulit bye2 laa..hihikk..
#kisah dan gambar Reen ambik Dari sini..
2 comments
Assalamualaikum kak rieyn! hee bapok kreatif chef ni. kagum sekejap sebarang 2 minit hehehe :)
waalaikumsalam..Sheila..hihii..tulaa.. akk pun kagum jugak nie..hihii~