Followers

Thursday, 21 February 2013

Segmen UPKAN FOLLOWER by HANA..

Assalammualaikum...:)
 
nak tau lebih detail?
tekan  kat sini ya!

Hari nie Reen rasa macam teringin pulak nak join satu segmen untuk menambah follower..Segmen upkan follower by HANA nie berlangsung selama setahun sebulan..iaitu dari february 2013 sampaila ke march 2014..lame kan..hihii..
Memandangkan Reen nie baru sgt nak menceburkan diri ke dunia blog nie..walau sekadar untuk suke2 dan mengisi masa lapang..follower pun x ramai..baru 15 orang je ..so x salah rasanya Reen join segmen niekan..manala tau kot 2 pas nie bertambah lagi follower blog Reen nie..dpt menambah kenalan baru dan berkongsi2 cerite..kan..hihii~
So..malas nak taip panjang2..apepun Reen hanya mencube..so,jom Inda Linda .. tenku butang ..  izan mama mia ..kite join sama2 nak..hihii..

9 comments

22 February 2013 at 00:16

cikgu azie follow kamu.. sama2 ler kter up kan follower smpai tak lalu makan yer..hehe

22 February 2013 at 00:40

hihii..betul tu cikgu..slm perkenalan dan thanks ya cikgu follow reen blik..:)

22 February 2013 at 18:46

Terima kasih sudi join :) Senarai peserta dah diupdate, dialu-alukan untuk blogwalking dan follow mereka ^_^

http://justforfund.blogspot.com/2013/02/senarai-peserta-segmen-upkan-follower.html

23 February 2013 at 19:55

aina jalan sini yea. datang dari segmen yang sama :D sudah follow awak :D

23 February 2013 at 21:56

done follow~ blogwalking ;)

27 February 2013 at 14:54

Singgah dari segmen yang sama,
Dah follow awak,
Jom follow sayajugak,

http://fatinhalid.blogspot.com/2013/02/segmen-upkan-follower-by-hana.html

Jgn lupa LIKE Fanpage sy juga :)

http://www.facebook.com/AtinTorysBlog

1 March 2013 at 23:04

dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-upkan-follower-by-hana.html

29 June 2013 at 00:38

dari segment yg sama =)

http://yongatira.blogspot.com/2013/06/segmen-upkan-follower-by-hana.html

31 July 2013 at 15:17

dari segmen yg sama dan sudah follow.. ^^

http://ciknadhirah.blogspot.com/2013/07/segmen-upkan-follower-by-hana.html

Post a Comment